Avoimet työpaikat

21.12.2022
Haemme TURVALAITEASENTAJAA

Tähän tehtävään sopivalta henkilöltä löytyy:
- Vähintään vuoden työkokemus turvatekniikka-asennuksista
- Elektroniikka- tai sähköalan koulutus
- Motivaatiota ja valmiutta uuden oppimiseen

IT-alan koulutus ja/tai työkokemus katsotaan eduksi. Työntekijä tulee toimimaan yhtenä osana turvatekniikkatiimiämme, jossa vallitsee hyvä työnteon tunnelma. Oppeja sekä tukea työntekemiseen löytyy siis varmasti muilta osaavilta työkavereilta!

Tarkempi työnkuvaus:
Työntekijä asentaa ja huoltaa oman osaamistasonsa mukaisesti eri rikosilmoitin-, kulunvalvonta ja valvontakamerajärjestelmiä. Palovaroitin ja -ilmoitinjärjestelmien asennus- ja huoltotoimet tulevat myös tutuiksi työskennellessäsi meillä. Tässä tehtävässä pääsee mukaan niin pienempiin kuin isompiinkin työprojekteihin, jonka seurauksena oma osaaminen kehittyy varmasti!

Kiinnostuitko?
Jos uskot, että Turvaässät voisi olla tuleva työpaikkasi, ole rohkeasti yhteydessä meihin täältä!
Lisätietoja paikasta voi kysyä sähköpostitse info@turvaassat.fi.

 

21.12.2022
Hamme PIIRIVARTIJAA

Etsimme vartiointitiimiimme oma-aloitteista ja välkkyä vartijaa, joka haluaa oppia ja kokea uutta. Päätoiminen työ painottuu yöaikaiseen piirivartiointiin Kurikka-Jalasjärvi-Peräseinäjoki alueella, joskin päiväaikaisia työtehtäviä on myös luvassa.

Tarjoamme innostavan ja haastavan työympäristön, jossa on mahdollista myös edetä haastavampiin tehtäviin. Tehtävän aloitus ja mahdolliset lisävaateet erikseen sovitusti. Palkka toimitetaan Vartiointialan TES:n mukaisesti.

Odotamme sinulta:

  • Voimassaolevaa vartijakorttia
  • Auton ajokorttia (B)
  • Nuhteettomuutta ja asiallista käytöstä

Yhteydenotot ensisijaisesti verkkosivujemme kautta osoitteessa https://www.turvaassat.fi/tyohakemus (muista myös CV). Mahdolliset kysymykset tehtävää tai hakua koskien voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen jarko@turvaassat.fi.

 

Ota
yhteyttä
Ilmainen
turva-
kartoitus